Geschiedenis

Frank_01.jpg

Al meer dan vijfendertig jaar is Frank Thunnissen een gepassioneerd verzamelaar en berijder van klassieke automobielen. Niet het bezit, maar het gebruik staat voorop, zodat zijn auto’s werden (en worden!) gebruikt voor woon-werk verkeer en recreatie. Dit betekent ook dat de klassiekers ingezet worden voor rally’s en het maken van lange (vakantie) reizen tot ver ten zuiden van de Sahara.

Na de studie Werktuigbouwkunde in Delft te hebben afgerond, heeft Frank 25 jaar gewerkt in het bedrijfsleven, onder meer bij Fokker Aircraft en DAF-Trucks.

Ondertussen is zijn collectie auto’s steeds gegroeid en telt nu rond de vijftig exemplaren van Franse, Duitse, Engelse en Italiaanse makelij.

Doordat altijd alle onderhoud en restauratie in eigen beheer is gedaan is er een unieke combinatie ontstaan van vakkennis en praktijkervaring.

In 2008 heeft Frank mede daarom besloten om voor zichzelf te beginnen als onafhankelijk technisch adviseur voor het bedrijfsleven en als restaurateur van klassieke automobielen.

Jaguar.jpg

Bij A.U.T.O.-Klassiek ligt het accent op automobielen uit de zestiger en zeventiger jaren, met als specialisme Jaguar, Mercedes, Fiat en Peugeot, met name de Cabriolet en Coupé modellen.

Het bedrijf beschikt over uitstekende werkplaatsfaciliteiten met in totaal vier hefbruggen en alle mogelijke apparatuur voor plaatwerk en mechaniek.

Alle werkzaamheden zijn mogelijk, van schadeherstel en laswerk aan carrosserieën, het reviseren van motoren en (automatische)versnellingsbakken, tot het uitvoeren van reparaties, onderhoud en APK.

Frank’s doelstelling is om klanten het plezier in hun auto te laten houden dan wel terug te geven. Dat betekent dat Frank ook meedenkt met de “man met de kleine portemonnee”, die aangenaam verrast zal zijn door zijn creatieve oplossingen om diens auto rijwaardig te houden.

De kans is groot dat A.U.T.O.-Klassiek ook voor U wat kan betekenen!

Frank.JPG Geschiedenis.jpg Tijn.JPG